Садовий присовує до Зеленського свій імпічментний креатив

Вівторок, 23 квітня 2019, 12:24

"Самопоміч" надіслала команді Володимира Зеленського закон про імпічмент президента.

Про це повідомив міський голова Львова, лідер "Об'єднання "Самопоміч" Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, "Самопоміч" надіслала на розгляд команді переможця президентських виборів 21 квітня Володимира Зеленського "Закон про Президента" авторства Оксани Сироїд, який включає повноваження президента, систему звітності і процедуру імпічменту.

"Наш законопроект вже є на розгляді як в Парламенті, так і в команди переможця виборів. Якщо є зауваження чи побажання – готові до публічної дискусії. Але маємо одну умову – пакетне голосування закону про президентські повноваження і скасування депутатської недоторканості" – заявив Андрій Садовий.

Нагадаємо, за даними Центральної виборчої комісії, станом на 12:30 год опрацювали 98,09% виборчих бюлетенів. Лідирує кандидат від партії "Слуга народу", шоумен Володимир Зеленський із 73,15% голосів – за нього проголосували 13 270 007 виборців. У другому турі виборів на Львівщині переміг Петро Порошенко, набравши більше 62% голосів.

Зазначимо, на думку Андрія Садового, Львівщина не підтримала Зеленського через те, що не знає його ставлення до курсу ЄС – НАТО, а "Самопоміч" має право бути у наступному парламенті завдяки своїй державницькій позиції.

Мітки: Андрій Садовий, Володимир Зеленський, імпічмент, новини львова, Президент України, Самопоміч