Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Горбачевського, 19

ФБ Андрія Москаленка

Четвер, 25 квітня 2019, 13:08

На місці незаконної забудови у Львові облаштують сквер

вул. Горбачевського, 19

На вулиці Горбачевського, 19 замість знезаконного будівництва, місто облаштує сквер.

Сьогодні, під час сесії Львівської міської ради мер Львова Андрій Садовий заявив, що на вул. Горбачевського не буде незаконного будівництва, натомість місто там облаштує сквер.

"По вулиці Горбачевського ми робимо сквер. Чітка позиція міста — там буде сквер" – заявив Андрій Садовий. 

Мова йде про ділянку на вул. Горбачевського, 19. На сесії в порядок денний включили питання щодо зміни зонінгу, для того, щоб на цій ділянці облаштувати громадський простір.

За словами застпуника міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленка це ділянка, де так званий "інвестор" Академії наук хоче історичну частину міста, де зараз є затишний сквер, забудувати комерційним багатоповерховим житлом.

Нагадаємо, 19 квітня, міський голова Львова Андрій Садовий доручив розслідувати незаконну забудову на вул. Тернопільській.

Також минулого тижня Львівська міськрада визначила 10 незаконних новобудов Львова, у яких ризиковано купляти квартири. Тоді ж суд постановив ГО "Наше ідеальне місто" за власний рахунок знести самочинну багатоповерхівку на вул. Варшавській, 22.

Додамо, на початку квітня у Львові приступили до демонтажу незаконної забудови на вул. Личаківській, 259. Раніше Варіанти дослідили ситуацію із незаконними забудовами у місті та дізналися як забудовують історичну частину Львова, яка входить до списку світової спадщини ЮНЕСКО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.