Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. О.Архипенка, 14

google.com.ua

П'ятниця, 24 травня 2019, 13:06

Приміщення поблизу вулиці Шота Руставелі у Львові продали за 600 000 гривень

вул. О.Архипенка, 14

Львівська міськрада продала приміщення на вул. О.Архипенка, 14 за 514 тис грн мешканці Одеської області.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення цокольного поверху на вул. О.Архипенка, 14 у Львові, загальною площею 35,3 кв.м.

Будинок розташований на межі Галицького та Личаківського районів Львова, на вул О.Архипенка, яка пролягає від вулиці Шота Руставелі до вулиці Генерала Тарнавського. Будинок входить у межі історичного ареалу міста. У ньому за радянських часів містився опорний пункт правопорядку, сьогодні – житловий будинок.

Аукціон стартував 2 травня, участь у ньому взяли Катерина Гай та Інна Шварц, які запропонували придбати приміщення за 600 000 грн і 600 001 грн відповідно. Переможцем обрали Інну Шварц (місто Котовськ Одеської області), а початкова вартість приміщення становила 514 680грн. 

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада дозволила звести на вул. Шота Руставелі, 7 багатоповерхівку з підземним паркінгом та центр комерційно-ділової діяльності.

Також на площі Є. Петрушевича, що входить в історичну частину Львова, ЛКП "Львівавтодор" зведе підземний багаторівневий паркінг. Додамо, у межах зведення цього підземного паркінгу на пл. Петрушевича зведуть 4-поверховий сучасний торгово-офісний центр.

Додамо, Інна Шварц також придбала приміщення у будинку на вул. Труша, 8 за 171 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.