Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонт будинків

П'ятниця, 10 травня 2019, 12:19

У Львові за 5 мільйонів гривень відновлять три аварійні будинки

ремонт будинків

Аварійні будинки на вулицях Миколайчука, Хмельницького та Базарній відремонтують за більш, ніж 5 млн грн.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконком Львівської міської ради прийняв рішення про виділення  Шевченківській районній адміністрації 5 654 232 грн на ремонт трьох аварійних будинків.

Зокрема, на ремонт підпірної стінки біля житлового будинку № 28 на вул. І. Миколайчука виділять 2 121 378 грн, на ремонт конструкційних елементів житлового будинку № 177 на вул. Б. Хмельницького – 2 036 638 грн, на ремонт конструкційних елементів житлового будинку № 34 на вул. Базарній – 1 496 216 грн.

Нагадаємо, 10 квітня, у мерії на позаплановому засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС погодили рішення про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету на ремонт 3 дитячих садочків та 10 аварійних будинків. А у березні міськрада виділила кошти на відновлення 4 аварійних будинків.

А ще 14 лютого у Львові, на вулиці Личаківській, 7 обвалилась стіна житлового будинку з якого відселили мешканців. 

Додамо, 4 січня 2018 року міськрада ініціювала обстеження фасадів будинків міста на наявність аварійних елементів, а також заборонила утеплювати фасади у будинках-пам'ятках архітектури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.