Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Щирецька,36

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 10 травня 2019, 16:21

Дочка Писарчука збудує 8-поверховий готель на "Південному"

вулиця Щирецька,36

Львівська міськрада дозволила збудувати комплекс туристичної інфраструктури з рестораном, офісами та готельними номерами на вулиці Щирецькій, 36.  

Сьогодні, 10 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Захід-Капітал-Буд" та ПП "Модель" комплексу туристичної інфраструктури з закладом громадського харчування, офісами та готельними номерами на вул. Щирецькій, 36.

8-поверховий комплекс збудують на території ТВК "Підвенний" одразу біля ресторану "Гуцульський двір" на ділянці площею 0,6985 га, яка належить до категорії земель житлової та громадської забудови.Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 23%.

Зараз на цій ділянці знаходиться паркінг для автомобілів. У Львівській міськраді встановили, що висота будівлі не повинна перевищувати 34,50 м. У проекті передбачають, що у бідівлі розмістять офіси, готельні номери та ресторан. 

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення відповідно до детального плану території. 

За даними YouControl, ТзОВ "Захід-капітал-буд" зареєстроване лише 8 місяців тому у Львові на вулиці Щирецькій 36, де і планується будівництво. Основний вид діяльності підприємства – організація будівництва будівель. Засновниками фірми є мешканка Самбора Оксана Анищак та львів'янка Федишин Тетяна. 

За цією ж адресою зареєстроване приватне підприємство "Модель", яке працює більше 20 років і займається діяльністю ресторанів та надає послуги мобільного харчування. Власником фірми є Писарчук Олена, дочка власника ТВК "Підвенний" та колишнього члена "Партії Регіонів" Петра Писарчука.

Нагадаємо, сьогодні виконком Львівської міської ради дозволив у збудувати на вулиці Смаль-Стоцького 13, біля "Скрині" новий Медичний центр Святої Параскеви" з підземним паркінгом та 9-поверхову новобудову біля супермаркету "Метро 2" вулиці Довгій, 30-А.

А також міськрада дозволила ЛК АТП №1 збудувати нову автобусну базу з приміщеннями ремонту автобусів на вулиці Вернадського, біля Стрийського автовокзалу у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.