Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АЗС "ОККО"

Вівторок, 14 травня 2019, 15:16

АЗС Антонова оштрафували через завищення цін на пальне

АЗС "ОККО"

АМКУ оштрафував АЗС ОККО, WOG і SOCAR на 77 млн грн за завищення цін на пальне у 2017 році.

Про це повідомив керівник Антимонопольного комітету України Юрій Терентьєв на воїй сторінці у Facebook.

Сьгоодні Антимонопольний комітет України оштрафував заправні мережі ОККО, WOG і SOCAR на 77 млн грн у справі про змову цих компаній, які в 2017 році завищували ціни на світлі нафтопродукти.

"На відповідачів накладено штрафні санкції в загальному розмірі більше 77 млн грн", – заявив Юрій Терентьєв.


Зазначимо, ще в грудні 2017 року Антимонопольний комітет повідомив, що підозрює ці три мережі АЗС в ціновій змові. Розслідування почалося в зв'язку зі значним зростанням цін на скраплений автомобільний газ. Аналіз порушень встановив, що АЗС порушили закон України про захист економічної конкуренції.

Нагадаємо, мажоритарним акціонером компанії ПАТ "Концерн Галнафтогаз" – мережі автозаправних комплексів "ОККО" є Віталій Антонов, голова Наглядової Ради Страхової компанії "Універсальна", президент "Універсальної інвестиційної групи". Він у 2019 році планує розпочати будівництво цілорічного курорту в смт. Славське.

Нещодавно його фірма отримала для обслуговування дві АЗС "ОККО" поблизу Рясне-Руська та пункту пропуску "Краківець".

Додамо, у серпні цього року виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив ПАТ "Концерн Галнафтогаз" збудувати АЗС "ОККО" вул. Личаківській.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.