Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Синютка

Середа, 15 травня 2019, 11:11

Синютка продовжує боротися з москальською попсою

Олег Синютка

Голова Львівської ОДА закликав депутатів облради відновити мораторій на російськомовну музику

Про це повідомив очільник Львівщини Олег Синютка на своїй Facebook-сторінці.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка закликав Львівську облраду проголосувати в новому читанні документ про боротьбу з російським продуктом в інформаційному та культурному просторі.

"Постанова суду про скасування рішення Львівської обласної ради про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області та рішення іншого суду - про скасування відповідальності за незаконне збагачення - повзучий відкат від здобутків Революції Гідності", – заявив Синютка.

Нагадаємо, мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території області депутати облради прийняли 19 вересня 2018 року. Проект мораторію був підготовлений ВО "Свобода", він потрібен для "задля захисту українського інформаційного простору від гібридних впливів держави-агресора".

Раніше наголошувалося, що у області мають влаштувати рейди розважальними закладами, які перевірятумуть на відтворення російськомовної музики.

17 січня 2019 року Львівський окружний адмінсуд визнав незаконною і скасував заборону на публічне використання російськомовного культурного продукту у області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.