Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Вівторок, 28 травня 2019, 16:44

Олександр Ганущин прозвітував про свою роботу на сесії Львівської обласної ради

Олександр Ганущин

Голова Львівської облради Олександр Ганущин прозвітував перед депутатським корпусом про роботу обласної ради у 2018 році.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 28 травня, під час сесії Львівської обласної ради Олександр Ганущин  прозвітував про свою діяльність у 2018 році . 

Під час звіту голова облради повідомив про виконання обласних програм, зокрема, будівництво спортивних майданчиків, конкурси на керівників комунальних закладів, розвиток гірських територій, створення національних природних парків, вшанування національної пам’яті, підтримку військових частин та співпрацю з Луганською областю.

Зокрема у галузі розвитку інфраструктури запрацював Державний дорожній фонд. Таким чином обласний бюджет отримав 583,2 млн грн субвенції для ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення. Загалом відремонтовано 325 км доріг на суму 812 млн грн. 

Для розвитку спортивної інфраструктури цього року облаштовано 97 спортивних майданчиків у 97  населених пунктах: зі штучним покриттям – 29, з тренажерним обладнанням – 61, заміна штучного покриття – 7.

Крім цього під час роботи Львівська облрада прийняла рішення створити комунальний заклад "Будинок воїна" у Львові у приміщенні колишнього Російського культурного центру за 6,5 млн грн.

Також Олександ Гпнущин прозвітував про питання енергозбереження в бюджетній сфері. Обсяг фінансування з обласного бюджету в 2018 році склав – 30 млн грн.

Також Олександр Ганущин поділився загальною інформацією про роботу ради: з початку року проведено 6 сесій, 10 пленарних засідань, під час яких ухвалено 190 рішень. Також відбулося 129 засідань профільних комісій.

Серед планів на 2019 рік зазначив про потребу прийняти новий перспективний план області, де буде йтися про укрупнення громад, оновити програму енергоощадності

Нагдаємо, сьогодні заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк виступив проти звіту Ганущина на сесії Львівської облради.

Додамо, рішення про звіт Ганущина підтримали з третього разу. Під час першого голосування рішення підтримали 42 депутати з 43 необхідних. Опісля депутат від фракції "Самопоміч" Михайло Сидорович заявив, що голосував за, але його картка не спрацювала. Відтак, він попросив повернутись до розгляду цього питання повторно.

Зазначимо, що під час обох голосувань був відсутній голова облради Андрій Білоус, а заступник Володимир Гірняк на момент звіту покинув сесійний зал.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.