Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Героїв Крут, 9

city-adm.lviv.ua

Середа, 12 червня 2019, 18:03

Міськрада Львова вдвічі зменшила вартість підвалу будинку на Сихові

вул. Героїв Крут, 9

Львівська міськрада продає приміщення на вул. Героїв Крут, 9 за 160 тис грн, що становить на 50% менше, ніж його початкова вартість.

Управління комунальної власності Львівської міської ради втретє виставило на продаж у системі ProZorro нежитлові приміщення підвалу на вул. Героїв Крут, 9 у Львові, загальною площею 45,8 кв.м.

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 2 травня, становила 320 400 грн, однак її зменшили до 160 200 грн. В управлінні комунальної власності пояснили, що приміщення не придбали під час першого етапу, відтак, повторний аукціон оголошується зі зниженням стартової ціни на 50%.

Повторний аукціон мав відбутися 29 травня, однак на нього ніхто не подався, тому у міськраді приміщення продаватимуть за методом покрокового зниження стартової ціни вже 18 червня.

Нежитловий будинок розташований в Сихівському районі Львова. Район розташування характеризується 4-поверховою забудовою початку і середини 1960-х років, є декілька будинків, збудованих в стилі польського конструктивізму 1930-х років та радянської барачної двоповерхової забудови 1950-х років.

Нагадаємо, раніше ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

А приміщення у будинку на площі Ринок, 38 придбала ТОВ "Крімсон Корп" за 56 млн грн, що на 6 млн грн більше, за початкову ціну. Також міськрада продала за 6 млн грн кам’яницю на площі Ринок зі спадщини ЮНЕСКО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.