Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

П'ятниця, 31 травня 2019, 16:49

Громадянка Назарко 2 км натякала Садовому про його особняк у Польщі

Андрій Садовий

Жінка йшла два кілометри вулицями Львова за Андрієм Садовим і вимагала, щоб міський голова виділив їй квартиру.

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

Одразу після брифінгу Андрія Садового у Львівській міській раді під кабінетом до нього звернулася мешканка Львова, громадянка Назарко, яка заявила, що живе в аварійному приміщенні, а міський голова Львова півтора року тому обіцяв їй надати допомогу на купівлю нового житла.

"Я хочу подивитися вам в очі. Ви мені обіцяли, що надасте допомогу на купівлю житла. Ви є нахабний брехун" – заявила жінка.

На це Андрій Садовий відповів, що у його повноваження не входить видача квартир мешканцям міста, і це питання, натомість, мають розглядати депутати.

"Я не видаю квартир. Це депутати мають прийняти рішення на профільній комісії. Я такий самий обурений як і ви" – відповів Андрій Садовий.

Жінка йшла за міським головою від будівлі Ратуші, через вулицю Коперника до трамвайного Депо на вулиці Сахарова у Львові і всю дорогу зупиняла Садового та голосно вимагала від нього пояснення щодо її квартири.

"Ще раз питаюся, де мої квартири? Прошу ось тут дати мені відповідь. Садовий, ви були в мене вдома і особисто обіцяли" – заявила жінка.

Конфлікт намагалася вирішити директорка Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Ірина Маруняк.

"Ми виділили квартиру цій пані. Станом на сьогодні ця жінка має дві квартири у Львові, і хоче ще одну для своєї доньки. Відпустіть Андрія Івановича і ведіть себе пардонно" – наголосила Ірина Маруняк.

Натомість Андрій Іванович запросив жінку на офіційний прийом у мерію наступного вівторка для вирішення цього питання.

Нагадаємо, у понеділок низка громадських організацій Львова встановила намети на площі Ринок з вимогою відставки міського голови Андрія Садового. Активісти обуруються тим, що у п'ятницю троє чиновників міськради безкоштовно отримали квартири на які претендували учасники АТО зі Львова.

А позавчора активісти увірвалися у будівлю Львівської міської ради, щоб поговорити із чиновниками щодо відставки Андрія Садового. Під час штурму вони побили керівника адміністрації Євгена Бойка, якого госпіталізували із травмою селезінки, та муніципала.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.