Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

goloszmin.org

Вівторок, 4 червня 2019, 15:07

УГП позичила Вакарчукові своє сонце

Святослав Вакарчук

Партію Святослава Вакарчука на Львівщині представлятиме голова політради Української Галицької Партії Роман Лозинський.

Про це повідомила Українська Галицька Партія на своїй сторінці у Фейсбуці.

За результатами зустрічі соліста гурту Океан Ельзи, лідера політичної партії "Голос" Святослава Вакарчука з обласними координаторами партії, представляти партію у Львівській області буде голова політради Української Галицької Партії Роман Лозинський.

 

"Всі нові члени команди пройшли перевірку на відповідність 10 критеріям партії "Голос". Їх завдання – робота з волонтерами, передвиборча агітація та допомога "Туру змін". Ще координатори будуть зв’язковими між центральним штабом партії та місцевими осередками" – йдеться у повідомленні патрії "Голос".

Нагадаємо, раніше Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії "Голос" й що у список партії не потрапить жоден народний депутат останнього скликання, а також що він планує балотуватися у Верховну Раду на парламентських виборах. За кілька годин у його політичну партію зареєструвалося більше 2 000 учасників, а 50 волонтерів він включив до партійного списку "Голосу" на парламентські вибори.

Також лідер "Голосу" заявив, що його партія не фінансується за кошт олігархів й не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями.

Додамо, всеукраїнський "Тур змін" партії "Голос" Святослава Вакарчука стартує 7 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.