Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

авіаперевезення

Четвер, 13 червня 2019, 16:35

З жовтня Wizz Air збільшить кількість рейсів зі Львова до країн Європи

авіаперевезення

Лоукостер Wizz Air із 20 жовтня збільшить частоту рейсів з аеропорту "Львів" до Словаччини, Польщі та Німеччини.

Про це повідомила прес-служба державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького".

Авіакомпанія Wizz Air вирішила збільшити частоту виконання рейсів на 5 до Братислави, Вроцлава, Гданська, Берліна та Дортмунда. Відтак з 20 жовтня їх кількість, у порівнянні з минулорічним сезоном, зросте на 10 рейсів.

Рейси до Братислави виконуватимуться 5 разів на тиждень по понеділках, вівторках, середах, п’ятницях і суботах (у 2018 році – 2 рази на тиждень), кількість рейсів до Вроцлава зросте з 3 до 5 рейсів (виконуватимуться по вівторках, середах, четвергах, суботах і неділях).

До Гданська і Берліна рейси здійснюватимуться 4 рази на тиждень (по понеділках, середах, п’ятницях і неділях), а у напрямку до Дортмунда виконуватиметься 3 рейси на тиждень (по понеділках, середах і п’ятницях).

Авіакомпанія змінила частотність на тих же п'яти напрямках у літньому сезоні цього року: Братиславу – з 2 до 3; Гданськ – з 2 до 4; Берлін – з 2 до 4 та Вроцлав – з 3 до 5; Дортмунд – з 2 до 3.

Нагадаємо, угорський лоукост Wizz Аir працює в Україні з 2008 року. Тривалий час компанія здійснювала польоти лише у Київ, втім навесні 2017 року вона повернулась і до Львова, запровадивши авіарейси до Берліна і Вроцлава. Цьогоріч Wizz Air планує відновити роботу української дочки "Візз Ейр Україна".

Також  Wizz Air додасть додаткові рейси з Польщі в Україну через закриття своєї бази у Познані.

Крім цього, у планах Wizz Air – запровадити авіасполучення Львів – Будапешт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.