Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

парламентські вибори 2019

Вівторок, 18 червня 2019, 15:07

27 жвавих галичан і галичанок вже йдуть у нардепи та нардепки

парламентські вибори 2019

ЦВК зареєструвала 27 кандидатів на вибори у виборчих округах Львівщини.

Станом на сьогодні Центральна виборча комісія зареєструвала 27 кандидатів в народні депутати в 12 виборчих округах Львівщини, найбільше – 4 зареєстрували у округах №121 та №122.

Зокрема, від ОВО №115 зареєстровані самовисуванці Юрій Михальчишин та Володимир Квурт.

В свою чергу, від ОВО №116 йдуть на вибори самовисуванці Володимир Доманський, Ігор Зінкевич та представниця партії "Самопоміч" Ірина Подоляк.

Від округу №117 ЦВК зареєструвала представника партії "Громадська позиція" Тараса Стецьківа та чинного народного депутата Оксану Юринець

Тим часом, від округу №117 у народні депутати балотуються самовисуванці Богдан Дубневич, Орест Косик та Ірина Юськевич.

У ОВО №119 зареєстрували лише одного кандидата – самовисуванця Олександра Тіщенка.

Від округу №120 на парламентські вибори йдуть самовисуванець Ярослав Дубневич та представник партії "Громадянська позиція" Володимир Гірняк.

У окрузі №121 ЦВК зареєструвала аж 4 кандидати в народні депутати: самовисуванці Віктор Жолобович та Павло Малихін, представник партії "Правий сектор" Михайло Алєксєєв та висуванець від партії "Громадянська позиція", нардеп Богдан Матківський.

Також 4 кандидати зареєстрували у ОВО №122: самовисуванці Андрій Гнатуш, депутат Львівської обласної ради Роман Демчина, Роман Онисько та Сергій Ушарук.

У окрузі №123 ЦВК зареєструвала лише одного кандидата – самовисуванця, чинного народного депутата Тараса Батенка.

У окрузі №124 теж зареєстрували лише одного кандидата від партії "Громадянська позиція" Олега Мусія, чинного народного депутата.

У окрузі №125 балотуватимуться два кандидати-самовисуванці – Василь Курій та чинний нардеп Андрій Лопушанський.

В останньому ОВО №126 зареєстрували двох кандидатів: самовисуванець Андрій Кіт, чинний нардеп, та висуванець від "Громадянської позиції" Олег Канівець.

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти 1,9 млн виборців у Львівській області.

Станом на 17 червня ЦВК зареєструвала 24 кандидатів в народні депутати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.