Костюк став на захист голови Сокальської РДА

Вівторок, 6 листопада 2012, 10:13

Львівська ОДА назвала політиканством рішення депутатів Сокальської райради про висловлення недовіри голові Сокальської РДА Наталії Карташовій.

"Львівська обласна державна адміністрація переконана, що дане рішення Сокальської районної ради є нічим іншим як політиканством і введенням мешканців району в оману", - сказано у повідомленні прес-служби Львівської ОДА.

За два місяці роботи Наталія Карташова здійснила ряд кардинальних змін в роботі районної державної адміністрації, скерованих на її покращення та вдосконалення. Під її керівництвом в районі спокійно та без порушень відбулося народне волевиявлення, – стверджується у повідомленні.

Усі голови районних державних адміністрацій, в тому числі і Карташова, будуть звітуватися перед громадою відповідно до чинного законодавства, а не на вимогу депутатів районних рад, тим більше, якщо термін перебування на посаді становить лише 2 місяці, - наголошено у повідомленні.

Нагадаємо,  2 листопада Сокальська районна рада прийняла рішення про висловлення недовіри голові Сокальської районної державної адміністрації Наталії Карташовій, обґрунтовуючи це тим, що вона відмовляється звітувати перед районною радою щодо виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку за 9 місяців 2012 року.

Наталія Карташова призначена головою Сокальської районної державної адміністрації 23 серпня.  

Карташова очолює районну організацію Партії регіонів. 

Мітки: карташова, Костюк, сокальська рда