Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

Понеділок, 8 липня 2019, 13:07

Мальський підвищить зарплати своїм підлеглим підданим

Маркіян Мальський

Новий голова Львівської ОДА запропонував підвищити заробітню плату працівникам обласної адміністрації.

Сьогодні, 8 липня, під час апаратної наради новий голова  Львівської ОДА Маркіян Мальський звернувся до керівника департаменту фінансів з проханням винести на сесію Львівської обласної ради питання про зміни до бюджту, у якому передбачені доплати для працівників обласної адміністрації.

"Ми всі розуміємо, що існуючі зарплати не є гідними. В адміністрації працюють люди на благо держави і я прошу від себе в Львівської обласної ради сприяння" – заявив Маркіян Мальський.

У свою черга обласна рада зможе розгялнути це рішення у вересні цього року на найближчій запланованій сесії Львівської обласної ради.

"Сесія буде вже в вересні місяці, стосовно стимулювання роботи працівників ОДА в області діє відповідна програма підтримки працівників. В цьому році передбачено 29 мільйонів гривень, половина цієї суми уже розподілена рішенням сесії" – повідомив перший заступник голови обласної ради Андрій Білоус.

Нагдаємо, сьогодні новий голова Львівської ОДА Маркіян Мальський провів першу апаратну нараду, під час якої запровадив низку нововведень.

Додамо, в суботу 6 липня, Володимир Зеленський офіційно представив нового голову Львівської ОДА Маркіяна Мальського.

Крім цього, заступники Синютки у Львівській ОДА Замлинський, Гримак та Филипів написали заяви про звільнення.  

Зазначимо, Маркіян Мальський з жовтня 2016 року є почесним консулом Австрійської Республіки у Львові. Також Мальський є адвокатом АО Arzinger.

Нагадаємо, 11 червня сьогодні Володимир Зеленський звільнив Олега Синютку з посади голови Львівської ОДА. З того часу обов'язки голови Львівської ОДА виконує перший заступник голови Ростислав Замлинський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.