У Львові можуть продовжити маршрут №18 до Винників

Вівторок, 9 липня 2019, 13:55

Львів'яни зареєстрували петицію з проханням продовжити автобусний маршрут №18 до Винників.    

9 липня, на порталі е-петицій Данило Березюк зареєстрував петицію з вимогою продовжити автобусний маршрут №18 до Винників.

За словами автора петиції продовження маршуту необхідне для того, щоб створити транспортний зв'язок між Винниками і вулицями Стрийська, Володимира Великого, Виговського та мікрорайоном Левандівка. 

"Новою кінцевою даного маршруту може бути або вулиця Винниченка (як у автобусного маршруту номер 29), або вулиця Галицька (як у автобусних маршрутів номер 5А і 40). Звичайно, було б краще, щоб кінцева була на вулиці Галицькій, адже і 5А, і 40 їдуть біля дріжджового заводу, а 18 повертав би праворуч і їхав через село Лисиничі" – йдеться у тексті петиції.

Яки зазначає автор, зараз на даному маршруті згідно паспорту їздять 10 великих низькопідлогових автобусів. У разі продовження потрібно буде додати 2-3 автобуси, залежно від розсташування кінцевої зупинки. 

Наразі петиція набрала 1 голос із 500 потрібних.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Мітки: автобусні маршрути, Винники, електронна петиція, Левандівка, львівські маршрутки, новини львова