Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

патрульна поліція

Середа, 10 липня 2019, 13:05

На трасі Львів-Краківець поліція двічі зупинила п'яного водія

патрульна поліція

Поблизу села Наконечне Друге патрульні двічі зупиняли нетверезого водія, який ігнорував вказівки поліції та намагався втекти.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Львівської області.

У ніч з 8 на 9 липня патрульна поліція Львівської області зупинила 37-річного водія авто Volkswagen Transporter за порушення ПДР на трасі Львів-Краковець, поблизу села Наконечне Друге.

Правоохоронці виявили, що водій не має всіх документів, необхідних для керування транспортним засобом. Від перевірки чоловік відмовився, але інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій отримав об’єднану постанову за порушення ПДР та протокол за керування автомобілем в нетверезому стані.

Затриманого попередили, аби він далі не їхав, однак водій проігнорував застереження. Щойно патрульні від’їхали – сів за кермо та поїхав.

Згодом водій потрапив у поле зору іншого екіпажу. Чоловік проігнорував вимогу про зупинку і почав втікати. Переслідування тривало до домівки втікача. Вийшовши з автомобіля, порушник сподівався уникнути відповідальності, але отримав ще один протокол за керування напідпитку і протокол за невиконання вимог про зупинку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.