Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

Середа, 17 липня 2019, 14:48

Мальський м'яко стелить Садовому стежечку у рай

Маркіян Мальський

Маркіян Мальський запропонував Андрію Садовому співпрацю та планує разом з ним  втілити багато нових проектів у Львові та області.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Сьогодні під час представлення міський головою Львова Андрієм Садовим нового в.о. директора департаменту містобудування Львівської міської ради, яким став Володимир Цабак, голова Львівської ОДА Маркіян Мальський заявив, що спільно із міським головою Львова Андрієм Садовий планує втілити багато нових проектів у Львові та області.

"Хочу твердо заявити про те, що інтереси міста Львова для області мають особливе місце. Ми будемо робити все в наших силах для того, щоб покращувати ваше з нами і з мешканцями Львівщини життя. Думаю, що ми разом зможемо втілити багато проектів. Та напруга, яка існувала в минулому, запевняю, що її не буде. Давайте спільно наздоганяти те, що було втрачено в той період, коли ця напруга була" – наголосив Маркіян Мальський.

Зазначимо, 6 липня цього року президент Володимир Зеленський офіційно представив нового голову Львівської ОДА Маркіяна Мальського. Мальський з жовтня 2016 року є почесним консулом Австрійської Республіки у Львові. Також Мальський є адвокатом АО Arzinger.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.