Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

контейнер для батарейок

Четвер, 18 липня 2019, 14:19

Садовий виділив більше 3 000 000 гривень на батарейки у Львові

контейнер для батарейок

Всі кошти скерують як внески до статутного капіталу ДП "Бондарівка".

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №365 від 16 липня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 3 млн грн як внески до статутного капіталу ДП "Бондарівка" ЛКП "Зелений Львів".

"Департаменту містобудування перерахувати кошти як внески до статутного капіталу ДП "Бондарівка" ЛКП "Зелений Львів" у сумі 3 000 000 грн", – йдеться у документі.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, під Львовом діє комунальне підприємство "Боднарівка" – єдиний завод в Україні, що безпечно переробляє ртутні лампи. Від підприємства Львовом їздить екобус, який також збирає використані батарейки.

Станом на сьогодні у Львові є 207 пунктів збору батарейок: школи, комунальні підприємства, супермаркети, ринки.

Також у квітні цього року ДП "Боднарівка" отримало 150 000 грн на проведення оцінки впливу на довкілля складських приміщень відпрацьованих батарейок. А в кінці березня 2019 року Львівська міськрада дозволила ДП "Боднарівка" перевозити батарейки у Польщу без застосування системи ProZorro.

Зазначимо, Ольга Лавна у 2001 році була призначена на посаду директора ДП "Боднарівка" ЛКП "Зелений Львів", де працює й досі. З 2013 до липня 2016 року вона працювала за сумісництвом директором ДП "Скнилів – парк".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.