Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перекриття руху

П'ятниця, 2 серпня 2019, 17:16

Через забіг !Фесту перекриють прохід на Високий Замок

перекриття руху

У суботу перекриють прохід на Високий Замок та обмежать рух для авто від вул. Опришківської до вул. Заклинських.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

10 cерпня у Львові на FESTrepublic відбудеться забіг з перешкодами "Race Nation" через це на маршруті змагань буде ускладнений рух транспорту. 

"У зв'язку з проведенням змагань, буде перекрито прохід на Високий Замок з 9:00 до 15:30 год, а також обмежено рух автотранспорту на маршруті бігової частини змагань (вул. Опришківська, вул. Кривоноса, вул. Кордуби, вул. Заклинських) і перекрито можливість паркування на вул. М. Кривоноса" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що під час змагань кожен охочий може спробувати свої сили у двох категоріях змагань: Standart і Team. Дистанція: 3+ км, 15+ перешкод. 

Нагдаємо, раніше у Львові зареєстрували петицію з вимогою заборонити необґрунтовані перекриття вулиць на тривалий період.

6 червня на порталі е-петицій була зареєстрована петиція Антона Федорціва з вимогою заборонити необґрунтовані перекриття вулиць на тривалий період.

Зокрема, в тексті петиції йшлося про те, що упродовж останнього часу у Львові різко зросла кількість заходів, під час яких перекривають вулиці і обмежують рух громадського та приватного транспорту, що створює незручності для мешканців міста. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.