Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Зеленський

Вівторок, 6 серпня 2019, 15:35

Зеленський продовжуватиме навчати Слуг народу

Володимир Зеленський

Слуга народу створить спеціальний офіс для навчання і розвитку депутатів.

Про це повідомляє партія "Слуга народу" на своїй сторінці у Facebook.

У партії Слуга народу заявили, що вони створюють партійний офіс для розвитку депутатів, який діятиме на постійній основі в форматі вебінарів, тематичних семінарів та групових занять, що будуть проводитись не рідше, ніж раз на три місяці.

"Освітні програми будуть доступні не тільки для народних депутатів, а й для регіональних представників, майбутніх кандидатів на місцеві вибори. Будемо раді, якщо приклад депутатів "Слуги Народу" переймуть й інші політичні партії та державні структури" – наголосили у партії.

План роботи офісу навчання і розвитку Слуга народу представить на партійному форумі, який відбудеться у вересні-жовтні цього року.

Нагадаємо, 4 серпня у Трускавці на Львівщині завершилося тижневе навчання від Київської школи економіки для майбутніх нардепів від "Слуги народу". Також Зеленський запропонував обрати Трускавець містом для проведення Global Healthcare Travel Council у 2020 році.

Додамо, 21 липня в Україні проходили позачергові парламентські вибори. До парламенту пройшли 5 партій: "Слуга Народу", "Опозиційна платформа – За життя", ВО "Батьківщина", "Європейська Солідарність" та партія "Голос".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.