Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ДФС Львівщини

Вівторок, 6 серпня 2019, 16:15

Податковою службою Львівщини тимчасово керуватиме Василь Кресяк

ДФС Львівщини

Міністерство юстиції зареєструвало ДПС Львівщини, а в. о. її керівника став колишній заступник начальника обласної ДФС Василь Кресяк.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Міністерства юстиції України, 31 липня цього року офіційно зареєстрували Головне управління ДПС у Львівській області, офіс якого знаходиться на вул. Стрийська, 35.

Виконуючим обов'язки керівника новоствореної установи призначили Василя Кресяка, який до цього працював заступником начальника ГУ ДФС у Львівській області.  

Головне управління ДПС у Львівській області створили відповідно до постанови уряду від 19 червня 2019 року № 537 "Про утворення територіальних органів Державної податкової служби".

Зазначимо, Василь Кресяк у минулому році  задекларував 314 747 грн зарплати у ГУ ДФС у Львівській області. Також він зберігає готівку: 150 тис грн, 22 тис доларів та 17 тис євро. Чиновник володіє авто Subaru Outbak 2013 року випуску вартістю 363,8 тис грн.

Нагадаємо, в грудні 2018 року уряд вирішив розділити ДФС на окремі податкову та митну служби. А вже 6 березня цього року Кабмін затвердив відповідне положення. Переможцем конкурсного відбору на очільника Державної податкової служби став Сергій Верланов. Він заявляв, що керівників обласних податкових обиратимуть через відкриті конкурси.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.