Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

новобудова на вул. Шота Руставелі, 40

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 9 серпня 2019, 13:36

На вулиці Шота Руставелі збудують 5-поверховий торговий центр з апарт-готелем

новобудова на вул. Шота Руставелі, 40

Супермаркет Рукавичку на вул. Шота Руставелі, 40 перетворять на 5-поверховий торговий центр з готелем.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови Сергію Бадяку на будівництво на реконструкцію з розширенням магазину на вул. Шота Руставелі, 40 за рахунок прибудови та надбудови з влаштуванням вбудованих об’єктів торгівлі та громадського обслуговування, апарт-готелю у верхніх поверхах та підземного паркінгу. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Новий будинок збудують на території загальною площею 0,0581 га, на місці супермаркету "Рукавичка". Як йдеться у матеріалах виконкому, функціональне призначення земельної ділянки – територія багатоповерхової житлової забудови (5-15 поверхів), а вид використання – для обслуговування будівлі магазину.

У Львівській міськраді встановили, що максимальна висота будівлі не повинна перевищувати 18 метрів. Новий готель й торговий центр матиме 4 поверхи, а також мансандру й підземну парковку.

За даними порталу YouControl, львів'янин Сергій Бадяк є керівником та власником ТОВ "Євро-Інвест-Холдинг" (Городок, фірма є ініціатором створення городоцького індустріального парку "Захід Ресурс"), керівником та власником фермерського господарства "Сад-Ко" (Городок), власноком львівської фірми ТОВ "ДР Грін Україна" (вирощування овочів) та керівником ФК "Городок".

Нагадаємо, у квітні Львівська міськрада дозволила звести на вул. Шота Руставелі, 7 багатоповерхівку з підземним паркінгом та центр комерційно-ділової діяльності.

Також на площі Є. Петрушевича, що входить в історичну частину Львова, ЛКП "Львівавтодор" зведе підземний багаторівневий паркінг. Додамо, у межах зведення цього підземного паркінгу на пл. Петрушевича зведуть 4-поверховий сучасний торгово-офісний центр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.