Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Кривоноса, 4

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 9 серпня 2019, 16:12

Шевченківський районний суд Львова добудує нові поверхи у будинку на вулиці Кривоноса

вул. Кривоноса, 4

Виконком міськради дозволив звести провести реконструкцію у будинку на вул. М. Кривоноса, 4.

Сьогодні, 9 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Львівській області нежитлових приміщень з розширенням за рахунок надбудови на вул. М. Кривоноса, 4 під приміщення Шевченківського районного суду Львова. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

У будинку, що знаходиться на земельній ділянці, площею 1,7389 га, яка призначена для будівництва та обслуговування будівель і споруд закладів науки, проведуть реконструкцію та добудують мандсардні поверхи. Відреставрована будівля матиме 18,5 метрів.

Будинок розташований у кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови у межах історичного ареалу міста на території
ЮНЕСКО, відтак його проектування має здійснюватися відповідно до діючих будівельних норм та з врахуванням вимог Закону України "Про охорону культурної спадщини".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.