Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Городоцька

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 16 серпня 2019, 10:25

Міст на вулиці Городоцькій відкрили для транспорту з обмеженням швидкості руху

вулиця Городоцька

На час проведення додаткових робіт можливе ситуативне обмеження проїзду транспорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, міст на вулиці Городоцькій на ділянці від Мотозаводу до вулиці Сяйво відкрили з обмеженням швидкості руху. 

"Городоцький міст вже відкрито для проїзду транспорту. Незважаючи на погодні умови, впродовж кількох днів підрядник виконав основні роботи з нанесення третього шафу асфальту на мості" – повідомив  в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Олександр Одинець.

Міст відкрито з обмеженням швидкості руху, адже підрядна організація ТзОВ "Онур" повинна ще нанести розмітку, облаштувати острівці безпеки, та встановити турнікети та бар’єрне обгородження, а також облаштують з’їзди на бічні вулички. На час проведення цих робіт можливе ситуативне обмеження проїзду транспорту.

Нагадаємо, ремонтні роботи з нанесення третього шару асфальту на мості на вул. Городоцькій, на ділянці від вул. Сяйво до вул. Городоцька, 172, розпочалися в понеділок, 12 серпня. 

З 15 серпня міст мали частково відкрити для проїзду. Однак, через погодні умови ділянку від вулиці Сяйво до вулиці Городоцька обіцяли відкрити до 17 серпня.

Зазначимо, на завершення робіт з нанесення третього шару асфальту на Городоцькому мості передбачено 6,4 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.