Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Вівторок, 20 серпня 2019, 17:14

Урбаністи Садового начаклують Тернопольській багатостраждальний дитсадок

Андрій Садовий

Андрій Садовий створив робочу групу для вирішення питання щодо будівництва дитячого садочка на вул. Тернопільській, 21.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №427 від 19 серпня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу щодо врегулювання питань щодо будівництва дитячого садочку на вул. Тернопільській, 21.

"З метою врегулювання питань щодо будівництва дитячого дошкільного навчального закладу на вул. Тернопільській, 21 утворити робочу групу" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи призначили начальник управління архітектури та урбаністики Юліана Чаплінського. Секретарем обрали начальника відділу урбаністики управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Мирославу Пастущук.

Також до складу робочої групи увійшли: заступник директора юридичного департаменту Мирослав Гавриляк, голова Сихівської районної адміністрації Галина Гладяк та начальник управління освіти департаменту гуманітарної політики Зоряна Довганик.

Згідно з розпорядженням, робоча група має до 20 вересня цього року визначити місце розташування земельної ділянки для будівництва садочку у межах території району забудови та процедуру її оформлення. А також спільно з мешканцями визначити об'єкт містобудування, який розмістять у межах земельної ділянки площею 2,0975 га та подати свої пропозиції міському голові.

Як повідомляли Варіанти раніше, на початку грудня 2017 року Львівська міськрада затвердила зміни до детального плану території району забудови, обмеженої просп. Червоної Калини, вул. Угорською, вул. Тернопільською, вул. Луганською (зокрема, території колишнього ДВО "Полярон" на вул. Угорській та ЗАТ "Львівторгбуд" на вул. Тернопільській).

Тут ще у листопаді того ж року передбачали будівництво офісного центру, два житлові квартали та школи. Будівельна компанія пообіцяла скерувати на ім'я міського голови Львова гарантійний лист щодо будівництва школи і дитсадка.

Натомість, забудовник, який входить в групу компаній "Мальви", спорудив дев'ять будинків замість запланованих п'яти, при цьому один з будинків звів на території, виділеній на дитсадок.

Додамо, у липні цього року Львівська міськрада створила комісію для розслідування ситуації щодо незаконних забудов на вул. Тернопільській та будівництва тут дитячого садочка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.