Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівелектротранс

Середа, 28 серпня 2019, 12:00

Львів'яни вимагають одягнути контролерів трамваїв і тролейбусів у спеціальну уніформу

Львівелектротранс

У Львові зареєстрували електронну петицію з вимогою забезпечити контролерів львівського електротранспорту фірмовим одягом.

Вчора, 27 серпня, на порталі е-петицій Сергій Копитко зареєстрував петицію з вимогою забезпечити контролерів електротранспорту Львова уніформою.

"Контролери Львівелектротранспорту повинні бути забезпечені однотипним фірмовим одягом... У результаті ми отримаємо ввічливих, професійних та належного зовнішнього вигляду контролерів пасажирського транспорту" – йдеться у тексті петиції. 

Наразі петиція набрала 5 голосів, а до кінця збору підписів залишилось ще 59 днів.

Нагадаємо, нещодавно "Львівелектротранс" замовив за 1,7 млн грн уніформу для водіїв трамваїв і тролейбусів та робочий спецодяг. Також у липні Львівська міськрада затвердила нову ліврею для трамваїв, тролейбусів та автобусів, а нещодавно у Львові зареєстрували електронну петицію з вимогою зобов'язати комунальників оприлюднювати фотозвіти із прибирання електротранспорту.

Додамо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.