Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Бойко

Вівторок, 3 вересня 2019, 13:42

Садовий перетворить Кобзарева і Бойка на публічних стаханівців Ратуші

Євген Бойко

Андрій Садовий створив робочу групу для розробки заходів щодо покращання показників публічності Львівської міськради.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №454 від 2 вересня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для розробки та впровадження заходів щодо покращання показників публічності Львівської міської ради.

"З метою розробки та впровадження заходів щодо покращання показників публічності Львівської міської ради утворити робочу групу для розробки та впровадження заходів щодо покращання показників публічності Львівської міської ради" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи Садовий призначив директора комунальної установи Інституту міста Олександра Кобзарева, а його заступником – директора департаменту "Адміністрація міського голови" Євгена Бойка.

У склад робочої групи також входитимуть: директор юридичного департаменту Гелена Пайонкевич, начальник управління "Секретаріат ради" Юрій Лукашевський.

Робоча група має до 31 грудня цього року розробити заходи щодо покращання показників публічності Львівської міської ради та проінформувати Андрія Садового про результати своєї роботи.

Нагадаємо, у травні Андрій Садовий створив робочу групу для розробки комплексної стратегії інтегрованого розвитку трьох парків Львова.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.