Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня

Середа, 4 вересня 2019, 11:00

Комісія Львівської облради перекинула питання щодо Кульпаркова на Мальського

Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня

Звернення голови громадської ради при ЛОДА щодо ділянки на вул. Кульпарківській, 95 скерували в Управління комунального майна.

Вчора, 3 вересня, під час засідання постійної комісії з питань дорожнього господарства, інфраструкткури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіально устрою, планування території та архітектури Львівської обласної ради розглянули звернення голови Громадської ради при Львівській ОДА Андрія Болюбаша.

Зокрема йшлося про припинення Львівській психлікарні права постійного користування земельною ділянкою 20,83 га.

"Звернення голови Громадської ради при Львівській облдержадміністрації п. А. Болюбаша від 16.07.2019 щодо припинення Львівській обласній психіатричній лікарні ім. Академіка В. П. Протопопова права постійного користування земельною ділянкою площею 20,83 га на вул. Кульпарківській, 95" – йдеться у порядку денному.

Комісія питання майже не обговорювала, оскільки вимагала детального пояснення питання.

"Пропоную скерувати лист громадської ради в Управління комунального майна, нехай воно надасть нам інформацію і ми його запросимо" – заявив голова комісії Володимир Саган.

Таке рішення підтримало 9 членів комісії.

Нагадаємо, 8 липня, з'явилась інофрмація, що Львівська міська рада хоче відібрати у Львівської психіатричної лікарні 20,83 га землі на вулиці Кульпарківській. Водночас в.о. начальниці управління земельних ресурсів Львівської міськради Ельвіра Колос заявила, що місто не має наміру змінювати межі психіатричної лікарні на вулиці Кульпарківській, а лише формує земельну ділянку, яку не задіяли для потреб лікарні та надає їй статус скверу.
 
Додамо, голова Львівської ОДА Маркіян Мальський матиме зустріч з міським головою Львова Андрієм Садовим щодо ситуації зі зміною меж Львівської психіатричної лікарні.
 

Натомість, Чиновниці Львівської міськради вкотре запевнили громадськість у тому, що місто не змінюватиме межі Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні.
 
Вже 17 липня  працівники психлікарні зареєстрували електронну петицію, у якій просять зберегти межі Львівської психіатричної лікарні на Кульпарківській.          

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.