Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежники

Понеділок, 23 вересня 2019, 10:56

Садовий перевірить львівських підприємців на дотримання пожежної безпеки

пожежники

З 23 вересня по 11 жовтня у Львові проведуть планові перевірки пожежної та техногенної безпеки. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Протягом наступних трьох тижнів Головне управління ДСНС Львівщини перевірятиме підприємства усіх форм власності та спеціалізовані служби Львова на дотримання техніки пожежної безпеки.

"Мета перевірки – оцінка діяльності щодо реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, готовності органів місцевого самоврядування, на яких покладено завдання із координації дій та управління функціональними і територіальними підсистемами ЄДС ЦЗ на місцевому рівні.

До перевірки залучаються: організації, установи, навчальні заклади, потенційно небезпечні об’єкти, об’єкти що підлягають обладнанню системою раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення, служби цивільного захисту районних ланок Львівської обласної територіальної підсистеми Єдиної державної системи запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру, згідно наданих пропозицій", – повідомляють в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради.

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Маркіян Мальський доручив усім структурним підрозділам та силовим структурам взяти на контроль ситуацію з пожежами в екосистемах. Він видав низку розпоряджень після торф'яної пожежі у селі Підсоснів, що на Пустомитівщині. 

Відтак Нацполіція притягуватиме до адміністративної відповідальності винуватців пожеж в екосистемах за зверненнями сільських голів та керівників лісгоспів.

Зазначимо, рятувальники продовжують ліквідовувати торф’яну пожежу в селі Підсоснів Пустомитівського району ще з 12 вересня.

Станом на 21 вересня вони ліквідували горіння торфу на площі 0,15 га. Необхідно загасити ще 0,70 га.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.