Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Куліша

Понеділок, 23 вересня 2019, 16:46

Львів'яни просять озеленити вулицю Куліша

вул. Куліша

У Львові зареєстрували електронну петицію з проханням висадити високорослі дерева на вул. Куліша.

У середу, 18 вересня, на порталі е-петицій Остап Кравчук зареєстрував петицію з вимогою озеленити вулицю Куліша у Львові.

Автор пояснює, що це з центральних вулиць міста, однак на ній майже немає дерев. 

"Як наслідок – якісь повітря погана і в гарячі дні вулиця розігрівається до високий темпаратур. Метою петиції є висадка високорослих дерев по вулиці Куліша, що покращить екологічний і естетичний стан вулиці, зменшить температуру повітря в жаркі дні і збільшить туристичну привабливість цієї частини міста" – йдеться у тексті петиції. 

Крім цього автор петиції пропонує зробити кишені для паркування на місці поточної смуги паркування, а через кожні 3-4 автомобілі, на виступах кишень, висадити по одному дереву. 

Наразі петиція набрала 17 голосів, а до кінця збору підписів залишилось ще 55 днів.

Зазначимо, у вересні львів'яни зареєстрували електронну петицію з вимогою ліквідувати автобусну зупинку біля ТЦ "Магнус", а у липні – забрати парковку біля готелю "Львів", а на її місці облаштувати пішохідну зону.  

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.