Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

майданчик для збору сміття

Четвер, 26 вересня 2019, 14:21

У центрі Львова облаштували майданчик для збору будівельного сміття

майданчик для збору сміття

Новий пункт для збору будсміття створили на вул. Льва, 4а.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Другий майданчик для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів у місті відкрили на вул. Льва, 4а. Майданчик безкоштовно прийматиме від львів'ян великогабаритні відходи, меблі, шини, побутову техніку, ПЕТ-пляшки, скло і папір. 

"Проект націлений на те, аби зменшити потрапляння негабаритних та будівельних відходів в сміттєві контейнери. Такі речі деформують баки, які розраховані на 185 кілограмів ваги, та пошкоджують вартісні частини спецавтомобіля, наприклад, пресувальну плиту. Окрім того, вони псують зовнішній вигляд прибудинкової території і завдають певних незручностей мешканцям" – наголосив директор ЛКП "Львівспецкомунтранс" Тарас Стефанишин.

Відтак, будсміття на майданчику прийматимуть лише від львів'ян, які повинні надати такі документи:

- документ, що підтверджує проживання у м. Львові (копію паспорту, довідки, квитанції про сплату за житлово-комунальні послуги, учнівського або студентського посвідчення тощо);

- контактні дані (адреса, номер телефону).

Як заявив в.о. директора департаменту з питань поводження з відходами Сергій Сало, у перспективі такі майданчики планують облаштувати у всіх районах міста.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив організацію майданчика для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів Галицькому районі Львова на вул. Льва, 4а. Перший такий майданчик відкрили 1 серпня 2018 року на вулиці Жовківській. 

Додамо, з 1 липня 2019 року у Львові діють нові норми з вивезення сміття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.