Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Галина Васильченко

П'ятниця, 27 вересня 2019, 12:07

Шістка асистентів підніматиме нардепку Васильченко на сьоме небо

Галина Васильченко

Нардепці Галині Васильченко з Голосу допомагатимуть 6 помічників, з них одна – за гроші.  

Народна депутатка з партії Голос Галина Васильченко зареєструвала 6 помічників. 

Лише одна з них – Андріана Шехлович – працюватиме за трудовим договором. Раніше вона не мала досвіду роботи з депутатами.

Всі інші: Андрій Рущак, Катерина Сойка, Орест Фільц, Олександр Золотухін та Святослав Літинський працюватимуть на громадських засадах. 

Досвід мав лише останній – Святослав Літинський. У 8-му скликанні він допомагав нардепу з "Народного фронту" Ігорю Васюнику, який цьогоріч відмовився йти у Верховну Раду через незаконне, на його думку, рішення Конституційного суду про проведення позачергових виборів.

Нагадаємо, у 2015 році громадський активіст Святослав Літинський виграв суд у міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і визнав виступ міністра російською мовою протиправним. Крім того, Літинський першим отримав українский паспорт, в якому друга сторінка не дублюється російською мовою. 

Зазначимо, що 21-річний помічник Галини Васильченко на громадських засадах Орест Фільц був координатор проекту Львівської міської ради Інноваційна весна. 

Додамо, у вересні Галина Васильченко офіційно увійшла до фракції партії "Голос".

Під час підрахунку голосів виборчою комісією лідер Голосу Святослав Вакарчук заявляв, що Богдан Дубневич, який балотувався у тому ж окрузі, незаконно випереджає Васильченко, оскільки, на його думку, відбулася крадіжка результатів голосування.

Нагадаємо, чоловік нардепки Васильченко допомагатиме на громадських засадах її однопартійниці Наталі Піпі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.