Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Лариса Середяк

Вівторок, 1 жовтня 2019, 15:14

Більше 60 вчителів з Львівщини візьмуть участь у ЗНО

Лариса Середяк

62 вчителі початкових класів зі Львівщини пройдуть сертифікацію у форматі зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Цьогоріч на сертифікацію, яка визначатиме рівень "педадогічної компетентності"  педагогів, зареєструвалися 62 вчителі з Львівської області. Участь у оцінюванні, яке відбудеться 31 жовтня, братимуть лише вчителі молодших класів і тільки на добровільних засадах.

Як зазначила директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, завдання спрямовані оцінити їхні знання методики роботи з учнями початкової школи.

Тестування проходитиме у форматі ЗНО, яке абітурієнти складають для вступу в ВНЗ: 100 завдань на 180 хвилин. Тим вчителям, які пройдуть сертифікацію успішно, піднімуть заробітну плату на 20%.

Зазначимо, на електронних кабінетах учасників тестування заздалегідь розмістили важливу інформацію про структуру завдань.

Нагадаємо, реєстрація на ЗНО-2020 триватиме з 3 лютого до 24 березня. А за цьогорічними результатами ЗНО, 41 абітурієнт з Львівщини набрав максимальні 200 балів. Майже 11% учасників ЗНО подали запити на тестові завдання з фізики російською мовою та більше 8% – з математики.

Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат втретє визнали найкращою школою України, а Львівщину – другою по ЗНО-2019.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.