Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

Середа, 2 жовтня 2019, 12:49

Садовий профінансував Зелене місто на 16 мільйонів гривень

львівське сміття

Всі кошти скерують до статутного капіталу комунального підприємства. 

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова №516  від 1 жовтня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 16 млн грн як внески до статутного капіталу ЛКП "Зелене місто".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування департаменту економічного розвитку за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова в сумі 16 000 000,00 грн" – йдеться у документі.

Усі кошти отримає ЛКП "Зелене місто".

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, 19 вересня депутати Львівської міськради дозволили ліквідувати ЛКП "Збиранка", а усе майно підприємства та його обов'язки передати ЛКП "Зелене місто".

Зазначимо, ще у квітні цього року депутати Львівської міськради вирішили дозволити ЛКП "Зелене місто", яке очолює Вадим Ноздря, рекультивувати Грибовицьке сміттєзвалища замість ЛКП "Збиранка".

 

Нагадаємо, 2 квітня директора Грибовицького сміттєзвалища Віталія Пугача затримали на отриманні хабара, він вимагав майже 5 мільйонів хабара за махінації у закупівлі. Його відсторонили від роботи, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 405 тис грн.

Додамо, у квітні Львівська ОДА звернулась в СБУ щодо надання правової оцінки проекту рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.