Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Д. Чижевського, 3.

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 12:44

На Левандівці біля особняків збудують скляний центр з торгово-офісними приміщеннями

вул. Д. Чижевського, 3.

Комерційне приміщення збудують на перехресті вулиць Широка та Д. Чижевського.

Сьогодні, 11 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво громадянину Стеца М. М. будівлі з приміщеннями комерційного призначення на вул. Д. Чижевського, 3.

За словами в.о. заступника директора департаменту – начальника управління, головного архітектора міста управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради Олени Погорілець у будівлі планують розмістити перекарню, стоматологічний кабінет, кафе та інші заклади для загального громадського використання.

Зараз на проектованій території немає жодних будівель, а довкола розсташовані особняки, однак у міськраді зазначили, що проектована будівля не буде занадто великою і об'ємною, і не заважатиме привтаним будинкам, оскільки містобудівна рада погодила, що це допустимий вид будівництва для зони садибної забудови.

Приміщення зведуть на земельній ділянці площею 0,0607 га, яка перебуває у приватній власності й призначена для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.Будинок матиме 12,05 метрів, орієнтовно 3-4 поверхи, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 72,00 %. 

За даними порталу YouControl Михайло Стеца є засновником приватного малого підприємства "Рома", яке зареєстроване 27 років тому у Львові і займається роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. А розмір внеску до статутного фонду фірми становить 3 500 000,00 грн.

Нагадаємо, у квітні цього року львівська міськрада дозволила збудувати на вулиці Рудненській, 8 житловий квартал з садочком та підземним паркінгом, однак забудовник проігнорував вимогу щодо будівництва транспортної розв'язки.

Додамо, нещодавно міська рада дозволила компанії Всеволода Біласа звести приватну школу на вулиці Угорській.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.