Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проспект Червоної Калини

google.maps

Понеділок, 21 жовтня 2019, 14:45

На Сихові просять змінити режим світлофора для пішоходів

проспект Червоної Калини

Львів'янин пропонує перевести світлофор на проспекті Червоної Калини, поблизу поліклініка №4 у режим "лише за вимогою пішохода".

18 жовтня, на порталі е-петицій Тарас Крутяк зареєстрував петицію з вимогою змінити режим роботи світлофора для пішоходів на проспекті Червоної Калини, поблизу поліклініка №4.

За словами автора петиції сфітлофор для пішоходів необхідно обладнати на режим "лише за вимогою", оскільки рух на перехресті регулює наступний світлофор.

"Прохання підтримати та розглянути петицію щодо зміни режиму роботи світлофора на пр. Червоної Калини (поблизу поліклініка №4, Сихів) на режим "лише за вимогою пішохода" оскільки пр. Червоної Калини перенасичений світлофорами і на додачу до цього роль регулювання перехрестям (пр. Червоної Калини - Скрипника) бере на себе наступний світлофор після вказаного" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиція набрала 16 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.
 
Додамо, 15 жовтня у Львові зареєстрували петицію з проханням облаштувати на Сихові три смуги руху для авто.
 
Раніше на Сихові львів'яни вимагали облаштувати на Сихові наземні переходи.

Також у місті зареєстрували петицію з проханням продовжити робочий графік для трамваю, що курсує на Сихів до 23:30 години. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.