Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

Понеділок, 28 жовтня 2019, 13:03

Садовий збільшив штат Львівської міськради на 15 осіб

Андрій Садовий

У міськраді Львова створять 15 нових посад в департаменті містобудування.

Про це йдеться у розпоряджненні міського голови Львова Андрія Садового №562 від 24 жовтня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився з 11 листопада цього року збільшити на 15 осіб штат працівників Львівської міської ради. Зокрема, всі нові посади запровадять в департаменті містобудування. Відтепер штат цього департаменту налічуватиме 126 осіб.

Відтак, в управлінні архітектури працюватимуть 54 осіб, а в управлінні екології – 17 людей.

                           

Відтак, загальна чисельність працівників Львівської міської ради збільшиться з 1762 до 1777.

Нагадаємо, на початку квітня цього року загальну чисельність працівників Львівської міської ради збільшили з 1702 до 1762 осіб, а 25 квітня Львівська міськрада створила нову посаду заступника міського голови з питань безпеки міста.

Також у червні 2018 року на 39 осіб зріс штат департаменту гуманітарної політики міськради, крім цього міський голова Львова збільшив штат міської ради і усіх районних адміністрацій у березні 2018 року. У червні 2017 року у міськраді створили 19 нових робочих місць, а у квітні того ж року через новий департамент з питань поводження з ТПВ у Львові кількість працівників міськради збільшилася до 1614 осіб. 

Станом на березень 2017 року у міській раді Львова працювало 1565 людей. 

Додамо, нещодавно Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду головного архітектора Львова. До часу визначення переможця це управління  очолюватиме Антон Коломєйцев.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.