Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Софія Федина

П'ятниця, 1 листопада 2019, 15:47

Зелені мочиморди інкримінують Софійці Федині голки в яйці Зеленського

Софія Федина

Генпрокуратура почала розслідувати погрози Софії Федини на адресу Володимира Зеленського.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп від "Слуги народу" Олександр Качура.

Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження щодо висловлювань Софії Федини про спілкування Володимира Зеленського з людьми у військовій формі в Золотому Луганської області.



"Передайте хтось Звіробій і Федині номер кримінального провадження, щодо їх закликів до вбивства людини і повалення державної влади.  PS: Далі буде" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 28 жовтня народний депутат з фракції "Слуга народу" Олександр Качура подав заяву до Генпрокуратури та Держбюро розслідувань щодо висловлювань Софії Федини про спілкування Володимира Зеленського з людьми у військовій формі в Золотому Луганської області.

Вона наголосила, що президент поводиться так, ніби вважає себе безсмертним.

Також 29 жовтня фракція Слуга Народу заблокувала трибуну ВРУ, обурившись реакцією депутатки Федини на розмову Зеленського з ветераном. Тоді Софія Федина заявила, що вибачиться перед Володимиром Зеленським за свої висловлювання щодо нього, проте він має першим вибачитися за свої глузування.

Детальну історію львівської нардепки Софійки Федини після бучного відео з Марусею Звіробій читайте у статті Варіантів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.