Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

банк у Львові

П'ятниця, 8 листопада 2019, 14:11

Два львівських банки увійшли у перелік найнадійніших банків України

банк у Львові

Банк "Львів" та Кредобанк увійшли у ТОП-20 найнадійніших банків в Україні.

Про це повідомляє видання НВ.

Видання "Новий час" спільно з інвестиційною компанією Dragon Capital представили рейтинг найнадійніших банків в Україні. Всього в список потрапило 20 банків. З них 15 банків з іноземним капіталом, 4 – державних і один комерційний український, що належить Ринату Ахметову.

До цього переліку потрапили два банки Львова: банк "Львів" та Кредобанк, які зайняли останні місця у рейтингу, натомість на першому місці опинився Raiffeisen Bank. У рейтинг потрапили і державні банки. На 7 місці знаходиться Приватбанк, на 9 – Ощадбанк.

ПАТ "Кредобанк" був заснований у Львові у 1990 році. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%.

Банк "Львів", мережа якого налічує 22 відділення у Західній Україні та в Києві, з головним офісом у Львові, є першим інвестиційним проектом швейцарської компанії Responability Participations AG в Україні.

Додамо, при складанні рейтингу були враховані такі параметри: достатність капіталу, якість кредитів, кількість активів, рентабельність і інші.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.