Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівводоканал

Четвер, 14 листопада 2019, 15:05

У Львівводоканалі розслідують загибель працівника

Львівводоканал

Чоловіка під дощем змусили ремонтувати трактор, через це у нього на робочому місці стався розрив аорти. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У ЛМКП "Львівводоканал" заявили, що для розслідування нещасного випадку, який трапився із трактористом Іваном Сіданичем, створено комісію за участю Головного управління держпраці у Львівській області.

"Ми виконали усі вимоги трудового законодавства з розслідування цього випадку і з’ясування причин смерті на робочому місці. Відтак справу передано експертам і висновки розслідування будуть обов'язково оприлюднені. Зі свого боку профспілковий комітет та керівник підприємства особисто зустрічалися із сином померлого і гарантували допомогу родині" – зазначає голова профспілкового комітету Володимир Стадник.

У "Львівводоканалі" додають, на підприємстві суворо дбають про дотримання вимог техніки безпеки і охорони праці, а працівники виконують ті обов'язки, які прописані у посадових інструкціях.

Однак,  у спільноті "Варта-1" син загиблого Тарас Шевченко повідомив, що батько 25 років працював водієм трактора на КП. У день трагедії чоловіка під дощем та посеред калюж змусили ремонтувати трактор, хоч це і не входить у його обов’язки. Через це у чоловіка просто на робочому місці стався розрив аорти. Він помер.

Хлопець також зазначив, що ні керівництво комунального підприємства, ні профспілка не допомогли родині матеріально.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.