Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 15 листопада 2019, 18:15

15 листопада: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.    

Сьогодні, 15 листопада, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що 17 листопада в рамках кваліфікації на чемпіонат Європи-2020 збірна України проведе заключний поєдинок на виїзді проти Сербії.

Аналітики сумніваються в успіху українців в майбутній грі. На перемогу підопічних Андрія Шевченка дається коефіцієнт 4,10, тоді як на перемогу сербів – 1,82. На нічию можна поставити з коефіцієнтом 3,85. Те, що збірна України не програє у гостях, букмекери дають коефіцієнт 1,99, а на те, що серби здобудуть мінімум одне очко – 1,23.

Зазначимо, матч Україна – Сербія в червні завершився перемогою українців з рахунком 5:0. Збірна України достроково виграла групу B і вийшла у фінальну частину Євро-2020, тоді як сербам потрібна перемога, щоб мати шанси поборотися з Португалією за друге місце.

Цей запит набрали понад 2 тисячі українців. 

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- Львівська міськрада замовила за 1,4 млн грн будівництво світлофору на перехресті вул. Кульпарківська-Трускавецька у львівської будфірми;

- у Львові витратять майже 4 мільйони на охоронців для контролю за оплатою проїзду в електротранспорті;

- 16 нардепів з Львівщини підтримали підвищення витрат на діяльність ВРУ;

маршрутку №52 продовжили до Рудно;

- Львівська міськрада виділила 500 тис грн Буську, що приймає сміття зі Львова;

- міськрада зобов'язала звільнити приміщення на вул. Горбачевського, де зберігають документи департаментів, і встановити там сервери для е-квитка;

- одними зі спонсорів партії Голос Святослава Вакарчука на парламентських виборах стали Ростислав Кісіль та Томаш Фіала.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.