Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Олександр Курбаков

strana.ua

Понеділок, 18 листопада 2019, 15:43

Екс-радник Кличка став головою Укравтодору

Олександр Курбаков

Головою Державного агентства автомобільних доріг України обрали Олександра Кубракова.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів Ураїни. 

У п'ятницю, 15 листопада, переможцем конкурсу на посаду голови "Укравтодору" обрали Олександра Кубракова. 

З 2014 року він був радником мера Києва Віталія Кличка та займався реалізацією єдиного документообігу у києвській раді. Кубраков також був експертом Офісу ефективного регулювання BRDO, який очолював теперешній прем'єр-міністр України Олексій Гончарук

У 2019 році Олександр Кубраков потрапив до парламенту на 30 місці у списку партії "Слуга народу". У жовтні Олександр Дубінський закликав перевірити його на поліграфі. 

"Якісні дороги — один з наших топ-пріоритетів. Наступного року Уряд заклав 33,4 млрд грн на ремонт та утримання доріг державного значення, вдвічі збільшили суму на безпеку дорожнього руху. За наступні п’ять років ми плануємо привести до нормативного стану 24 тис. км доріг національного значення. Такі ж амбітні плани у нас і по відновленню місцевих доріг. Щоб все це втілити, нам в команді потрібна чесна та професійна людина в керівництві Укравтодору. Пан Кубраков вже показав себе як професіонал під час будівництва траси Запоріжжя-Маріуполь", – зазначив прем'єр Олексій Гончарук. 

Наразі першочерговим завданням Укравтодору Олександр Кубраков називає повне оновлення керівного складу служби та ревізію підготовки до зимового сезону.

Нагадаємо, нещодавно "Укравтодор" анонсував створення низки онлайн інструментів для відслідковування стану дорожнього покриття та ремонту доріг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.