Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

алкогольні вироби

Понеділок, 25 листопада 2019, 16:00

На Львівщині виявили цехи із виготовлення підроблених акцизних марок на алкоголь і тютюн

алкогольні вироби

Зловмисники підробили акцизні марки на алкогольну і тютюнову продукцію на 20 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

СБУ викрила схему з виготовлення та продажу підроблених акцизних марок на горілчану й тютюнову продукцію, яку організували мешканці Львівської та Київської областей.

За час існування схеми організатори незаконного бізнесу встигли продати підробок на 20 млн грн.

"Підробки зловмисники виготовляли на промисловому обладнанні у двох підпільних цехах на Львівщині. Щотижня ділки друкували понад 2 мільйони фальшивих марок акцизного збору. Збували підроблені спецзнаки замовникам по всій Україні через один із недержавних поштових сервісів та через кур'єрів" – наголосили у СБУ.

Правоохоронці затримали 11 зловмисників у Львові і Києві, а під час обшуків на незаконних типографіях вилучили понад 3 тонни підроблених акцизних марок, обладнання для їх виготовлення, чорнову бухгалтерію, кошти, отримані від злочинної діяльності.

Затриманим оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 с. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.