Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Вівторок, 3 грудня 2019, 11:10

Застава Садового подає апеляцію на кістку в горлі

Андрій Садовий

Андрій Садовий подав апеляцію на рішення суду у справі будівництва індустріального парку у Львові.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Андрій Садовий подав апеляцію на рішення суду щодо призначення йому застави у 1,5 млн грн й заявив, що добиватиметься цілковитого звільнення від застави.

"Ми подали апеляцію. Успішний Львів завжди буде комусь кісткою в горлі, але нам своє робити. Взагалі найкраща допомога бізнесу – не заважати. Про час і місце апеляції повідомлю як тільки стане відомо. Ми будемо відстоювати право Львова на індустріальний парк і права інвестора на ведення законного бізнесу в Україні" – написав Андрій Садовий. 

Нагадаємо, 27 листопада Вищий антикорупційний суд України призначив Садовому заставу в 1 560 550 грн у справі зловживання владою. Як наголошували у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, через оборудки із землею на території Рясне-Руської, до якої причетні мер Львова та чиновники Львівської міської ради, держава втратила 93,5 млн грн.

САП вимагали у суді встановлення застави Садовому у 50 млн грн.

Суд також розглядав справу в.о. директора департаменту містобудування Львівської міськради Сергія Коровайника та призначив йому заставу у 153 680 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.