Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Громадський бюджет Львова

Вівторок, 3 грудня 2019, 12:36

У Львові обрали 55 проектів на Громадський бюджет-2020

Громадський бюджет Львова

У місті визначили 55 проектів Громадського бюджету Львова на 2020 рік.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора постійні комісії законності та фінансів Львівської міськради розглянули проекти Громадського бюджету на 2020 рік й вибрали з них 55 проектів-переможців на загальну суму 46,768 млн грн.

"За результатами засідання до затвердження Львівською міською радою пропонується 55 проектів-переможців на загальну суму 46 млн 768 тис. З них 7 великих та 48 малих проєктів, тобто по 8 у кожному районі Львова", –зазначив керівник відділу громадського партнерства Львівської міської ради Орест Файфурка.

За його словами, комісія підтримала включення до переліку проектів-переможців, проєкти, які набрали найбільшу кількість голосів, а також проекти, які згідно з рейтингом отримали часткове фінансування. 

Зазначимо, прийом документів на Громадський бюджет Львова-2020 тривав до 15 вересня.

Нагадаємо, на Громадський бюджет-2018 загалом подали 160 проектів. Також на облаштування скверу на вул. Миколайчука, який був одним із проектів Громадського бюджету, місто виділило близько 500 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.