Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тролейбус №33

Четвер, 5 грудня 2019, 16:54

Львів'яни просять розширити тролейбусну мережу на проспекті Чорновола

тролейбус №33

Існуючий маршрут №33 пропонують продовжити до Франкового вишу, або створити новий маршрут, який би сполучав цей район з вулицею Науковою.

5 грудня, на порталі е-петицій Роман Лівинський зареєструвув петицію з вимогою розширити тролейбусну мережу у Шевченківському районі, зокрема на вулшицях Чорновола та Мазепи. 

За словами автора петиції, у цьому районі є тільки один тролейбусний маршрут №33, який курсує лише до центру міста, тому є пропозиція розширити його напрямок, або створити новий маршрут, який би сполучав цей район з аеропортом та вулицею Науковою.

"Існуюча інфраструктура дозволяє з мінімальними витратами розширити цей маршрут(або ж створити новий) як мінімум до Університету (в перспективі Привокзальна, Аеропорт, Наукова). На схемі показано як можна обєднати маршрути 33 і 22,29 або 32. Оскільки на район тільки один тролейбусний маршрут і немає тролейбусів, вважаю проблему актуальною і необхідною до розгляду" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиції набрала 4 голоси із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Додамо, у серпні цього року львів'янин зареєстрував петицію з проханням продовжити тролейбусний маршрути №33 через великий пасажирокопотік у цьому напрямку.    

Зазначимо, з 1 липня у Львові змінили нумерацію тролейбусів. До усіх діючих номерів тролейбусів додадуть число 20, а тролейбсний маршрут №24 залишився без змін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.