Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ФК Карпати

П'ятниця, 6 грудня 2019, 18:27

Одногривневі Карпати втомилися від жалюгідних результатів протягом останніх років

ФК Карпати

Карпати продовжують вимагати від Львівської міськради в оренду територію стадіону Україна.

Про це повідомляє прес-служба ФК Карпати.

Як заявив виконавчий директор ФК Карпати Ростислав Ящишин, депутати Львівської міської ради мають розглянути питання про надання футбольному клубу територію стадіону "Україна" в довготривалу оренду на пільгових умовах.

Клуб планує провести реконструкцію стадіону та спорудити спортивно-відпочинковий комплекс. 

"Зараз ми наново пройшли весь бюрократичний шлях для оформлення документів. Цей процес тривав майже два роки. Сподіваюся, що в кінці грудня депутати міської ради зможуть ухвалити необхідні рішення" – наголосив Ростислав Ящишин.

За його словами, якщо втілити цей проект у життя, то клуб стане конкурентоспроможним.

"Смішно читати думки чи коментарі тих, хто переконаний, що ця земля потрібна Димінському. Та не йому вона потрібна! Ця земля потрібна клубу і саме клуб має мати можливість вести мову про реконструкцію стадіону з будівництвом комерційних площ, заробляти з цього комплексу. Отримуючи дохід від порядку двадцяти тисяч квадратних метрів комерційної нерухомості клуб зможе впевненіше дивитись у майбутнє, запрошувати якісніших виконавців, ставити солідніші завдання" – додав Ростислав Ящишин.

Нагадаємо, наприкінці листопада працівники клубу надіслали відкритий лист міському голові Львова Андрію Садовому з вимогою передати їм  у довгострокову пільгову оренду землю стадіону "Україна".

А 11 липня цього року Львівська міськрада дозволила "Карпатам" забудувати стадіон "Україну", тоді депутати затвердили детальний план території, який передбачає масштабну реконструкцію стадіону "Україна".

Додамо, ФК Карпати хоче збудувати на території стадіону "Україна" 2 готелі, спортивну школу, 4 паркінги та банкетний зал.

Раніше Варіанти писали про нові надії львівських вболівальників перед початком сезону 2019/20.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.