Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тролейбуси "Електрон"

Понеділок, 16 грудня 2019, 15:17

У Львові перші 10 тролейбусів Елетрон виїхали на маршрути

Тролейбуси "Електрон"

Нові Електрони курсують на усіх маршрутах, крім 27 і 31. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 15 грудня, на тролейбусні маршрути Львова виїхала перша партія тролейбусів "Електрон". Нові "Електрони" курсують на усіх маршрутах, крім 27 і 31. Наступну партію планують випустити на лінію у першій декаді 2020 року.

"Станом на сьогодні у тролейбусному депо уже перебуває 23 тролейбуси нової партії виробництва концерну "Електрон". З них 10 тролейбусів вже документально передано актами прийому-передачі, та виїхали на лінію з 15 грудня 2019 року. Решта тролейбусів перебувають в процесі документального оформлення та встановлення додаткового обладнання. Прогнозовано виїдуть на лінію у першій декаді січня 2020 року. Загалом маємо отримати 50 нових тролейбусів" – повідомив речник ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар.

За його словами, наразі ведеться активна робота над документальною частиною передачі наступної партії тролейбусів від концерну "Електрон" для ЛКП "Львівелектротранс", щоб вагони якомога швидше вийшли на маршрут.

агадаємо, 1 березня 2019 року, Львівська міська рада підписала договір з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо закупівлі 50 нових тролейбусів. Низькопідлогові тролейбуси планували запустити на всі маршрути у листопаді цього року.

4 листопада у Львові почали тестувати перші 10 тролейбусів Елетрон. До 1 грудня усі тролейбуси з кондиціонерами, камерами відеонагляду  USB зарядними та Wi-Fi роутерами мали кусувати містом.    

Зазначимо, у листопаді минулого року завод "Електрон" виграв тендер на постачання транспорту за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку.

Додамо, IFC виділить Львову 25 млн євро на закупівлю 100 нових тролейбусів з автономним ходом.




Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.