Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка дерев

СБУ

Вівторок, 24 грудня 2019, 10:22

У заповіднику Дрогобича зрубали більше 100 віковічних дубів

вирубка дерев

СБУ розслідує справу щодо вирубки дерев у заповіднику Дрогобича.

Про це повідомляє управління Служби безпеки України у Львівській області.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо незаконної вирубки цінних порід деревини у заповіднику Дрогобича, вартістю понад 700 тис грн.

"З території парку, що перебуває на балансі департаменту міського господарювання Дрогобицької міської ради, ділки нелегально вивозили протиправно зрубані дерева для переробки та продажу. За результатами обстеження, проведеного екологічною інспекцією встановлено, що зловмисники знищили понад 100 віковічних дубів та завдали державі збитки на більше ніж 700 тис грн" – наголосили у СБУ.

У межах кримінального провадження за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення та притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності.

Нагадаємо, нещодавно прикордонники та ДБР провели обшуки у чиновників "Львівобллісу" в справі незаконної вирубки лісів на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.